Сб. Кві 20th, 2024

В Ужгороді з перил Київської Набережної сьогодні на спину упав 10-річний хлопчик. Він живий, проте не відчуває нічого нижче плечей. Сталося це коли хлопчик сидячи на перилах не реагував на зауваження вчителя, а знімав як вчитель сердиться на телефон.Очевидці пишуть: “Це трапилось біля драмтеатру приблизно годину тому Дитячий табір, вчитель разів мабуть 5 попросив хлопчика не сидіти на перилах.

Хлопчик віком років 9-10, глузував з вчителя сидячи на перилах, а коли хлопчик дістав телефона з карману і почав записувати на відео як на нього сердиться вчитель, не втримався і впав до річки на каміння спиною. Як результат хлопчик живий, але взагалі не рухається і не відчуває взагалі нічого нижче плечевого пояса.

Шановні батьки,спілкуйтесь з дітьми про те, що вчителів потрібно неухильно слухатись, поважати сокласників, і в загальному – навчайте їх бути достойними людьми.Тепер скоріше за все, вчитель буде нести відповідальність за те, що недогледів неслухняну дитину. Пам’ятайте,безпека ваших дітей в першу чергу залежить від вас самих. Як Ви виховуєте своє дитя – так їй і буде житися на цьому світі”.