Чт. Бер 28th, 2024

Чоловіка, який побив та вигнав з дому роздягнену жінку, затримала поліція охорони. Тривожна кнопка на АЗС врятувала жінку від переохолодження.

Вранці о 4:29 на головний пункт центрального спостереження надійшов сигнал “Тривога” з автозаправної станції в с. Невицьке, яка знаходиться під охороною поліції охорони.

На об’єкт відразу виїхав наряд реагування, прибувши на місце поліцейські помітили роздягнену жінку, яка перебувала на території АЗС. Як з’ясувалося, 33-річну мешканку Невицького під час конфлікту чоловік побив, наніс тілесні ушкодження в область голови, та вигнав з дому. Без одягу, з синцями в темну пору та холод жінка подалася до найближчої автозаправки. Помітивши її, працівник одразу натиснув тривожну кнопку, викликавши поліцію охорони.
Поліцейські надали верхній одяг, щоб потерпіла зігрілася та не отримала переохолодження.

Працівники поліції поїхали за місцем проживання жінки, де перебував кривдник, в подальшому його доправили до Ужгородського районного управління поліції для з’ясування всіх обставин.Попередня кваліфікація злочину – стаття 125 Кримінального кодексу України, а саме “Умисне легке тілесне ушкодження”.

Згідно наведеної статті, умисне легке тілесне ушкодження – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.