Сб. Кві 20th, 2024

Поліцейські охорони затримали двох чоловіків, що намагалися вкрасти комунікаційний кабель зв’язку в Ужгороді. Вже втретє за місяць поліцейські затримують крадіїв кабелю зв’язку в Ужгороді.

Уночі в Ужгороді на вулиці Цегольнянській спрацювала сигналізація кабелів зв’язку. На місце події негайно прибув наряд реагування поліції охорони, де поліцейські помітили двох чоловіків, які пошкодили люк кабельної сигналізації.

На зображенні може бути: 2 людини, автомобіль та на відкритому повітрі



Одним із крадіїв був неповнолітній, раніше судимий, 17-річний мешканець села Баранинці, що пішов на крадіжку разом із 35-річним ужгородцем.

Правоохоронці застали крадіїв у каналізаційній шахті з інструментами, якими вони встигли відрізати близько 70 метрів кабелю.

На місці працювала слідчо-оперативна група для встановлення всіх обставин. Попередня кваліфікація злочину — стаття 185 Кримінального кодексу України, а саме “Крадіжка”.

Згідно ст. 185 КК України, таємне викрадення чужого майна (крадіжка) — карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

На зображенні може бути: сніг та дорога