Чт. Кві 25th, 2024

Як і прогнозувала редакція (t.me/zakarpatske_tv/69), екс-прокурор Іван Шимон так і не зміг зібрати голоси за своє призначення керуючим справами Ужгородського міськвиконкому.

Про те, що Богдан Андріїв і частина депутатів вирішила його «злити», він дізнався напередодні голосування. Зверхня поведінка на посаді заступника міського голови розсварила його з багатьма депутатами.

Тому його спроби самостійно домовитись з ними і обіцяні 2500 дол. за кожен голос ефекту не дали. Тож, щоб не зганьбитись, він сам попросив мера зняти з розгляду сесії питання про призначення.

Одразу після цього Шимон написав заяву на звільнення з мерії. Виявляється, після червневої відставки з посади заступника міського голови Андріїв перекинув його в Департамент соціального захисту.

Там колишній перший заступник обласного прокурора очолив управління соціальної допомоги, яке перед цим очолював депутат від Радванки Мирослав Горват.

Шимон соромився такого призначення і намагався не афішувати його. На робочому місці він також не з’являвся – напевно, не горів бажанням спілкуватись з отримувачами соц.допомоги.

Зараз головна інтрига в мерії – чи залишить тепер Богдан Андріїв за Шимоном його частку в тендерах по міським ремонтам, яку той отримав, будучи керівником прокуратури?