Пт. Бер 29th, 2024

Міський голова Богдан Андріїв захворів на коронавірус і пішов на лікарняний. Влада в Ужгороді перейшла до заступника міського голови В. Борця.

Також на ковід захворів заступник міського голови, керуючий справами міськвиконкому Ігор Фартушок та начальниця департаменту фінансів.

Як довго Андріїв перебуватиме на лікарняному, поки що невідомо. Прес-служба мерії не повідомила громадськість про захворювання Андріїва. Хоча ті, хто спілкувався з ним останні дні, мали б бути попереджені, щоб, принаймні, здати тест.

Нагадаємо, Богдан Андріїв вже хворів на ковід минулого року. Тоді інформація про захворювання мера також приховувалась.

В оточенні мера кажуть, що в приватних розмовах він висловлював побоювання щодо необхідності вакцинуватись. Прес-служба мерії також не розміщувала фотоповідомлень про вакцинацію Андріїва, як це робили багато інших міських голів і депутатів. Проте сертифікат про вакцинацію у нього є.

Богдан Андріїв є прихожанином церкви в Боздоському парку (УПЦ Московського патріархату). Саме ця церква в Боздоші відома в місті, як осередок критичного ставлення до багатьох сучасних речей, зокрема, пов’язаних вакцинацією проти коронавірусом.