Чт. Бер 28th, 2024

Заміновано Закарпатську облраду. З такої причини було зірвано сесію обласної ради, яка сьогодні мала відбутися о 11 ранку.

Депутатів навіть не впустили до сесійної зали: працівники ради поміняли замки в дверях зали засідань і зачинили їх. Змушені проводити засідання в коридорі, депутати підписали вимогу провести позачергову сесію у вівторок, 9 листопада на 11 ранку.

Сьогодні міну не знайшли, але її шукатимуть у вівторок ще раз, перед засіданням.

У вівторок 38 депутатів з фракцій ОПЗЖ, ЄС, “Батьківщина”, Команда Андрія Балоги, “За Майбутнє” та “Рідне Закарпаття” хочуть позбавити повноважень голову облради Олексія Петрова. Про свою позицію лідери фракцій заявили на прес-конференції під стінами ОДА, яку ви можете переглянути у нашому відео.

Нагадаємо, 28 жовтня депутати вже звільняли голову обласної ради. Обрати нового голову не вдалося як і в той же день, так і на сесії, яка відбулася в четвер, 4 листопада, тому це мали зробити сьогодні.

Проте вчора ввечері вийшло розпорядження Петрова про перенесення сесії аж на 25 листопада. Серйозно його депутатська більшість не сприйняла і прийшла, також пообіцявши що прийде 9 листопада.